HACCP
dawniej Minimum Sanitarne
Zaufaj sprawdzonej i dostÄ™pnej na rynku od lat jednostce szkoleniowej. W Internecie jest coraz wiÄ™cej pseudo firm, które tak szybko jak powstajÄ…, tak szybko sÄ… zamykane z uwagi na oszustwa, brak odpowiednich kwalifikacji czy pozwoleÅ„. Dodatkowo, nawet jeÅ›li w danym czasie powstaÅ‚a legalnie, to w razie zagubienia dokumentu o ukoÅ„czeniu kursu, nie można już uzyskać np. duplikatu, ponieważ dana firma już nieistnieje. Znamy ten problem od kursantów, którzy później trafiajÄ… do nas.
​
Kurs e-learning
Internetowy Kurs Minimum Sanitarne, Dobra Praktyka Higieniczna/Produkcyjna, HACCP
Przeprowadzamy szkolenia w dziedzinie higieny żywnoÅ›ci dla osób pracujÄ…cych z żywnoÅ›ciÄ… oraz dla osób kierujÄ…cych pracownikami oraz dla WSZYSTKICH osób majÄ…cych kontakt z żywnoÅ›ciÄ… (dawniej Minimum Sanitarne).
Celem szkolenia jest przekazanie wiedzy w szczególnoÅ›ci z zakresu
- higieny żywności odpowiednio do charakteru pracy;
- stosowania zasad HACCP;
- stosowania zasad GHP i GMP (dobra praktyka higieniczna/produkcyjna)
ZaÅ›wiadczenia wydajemy również w jÄ™zykach obcych: niemiecki, angielski. WysyÅ‚ka także za granicÄ™.